Arjan speelt met piano duo Blaak!

Arjan werkt samen met piano duo blaak.

Het Pianoduo Martijn en Stefan Blaak behoort tot de top van pianoduo’s van hun generatie. Arjan heeft een prachtige vertel voorstelling gemaakt samen met dit duo op de muziek van Saint-Saëns – Le Carnaval des Animeaux. 

Een ideale manier om kinderen in aanraking te laten komen met klassieke muziek.

Voor meer informatie neem contact op via deze site.


De cum laude afgestudeerde broers concerteren op vele podia in o.a. Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Spanje, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Regelmatig zijn Martijn en Stefan Blaak te gast tijdens internationale festivals, zoals het Grachtenfestival Amsterdam, Le Festival international d’art lyrique d’Aix-en-Provence (Frankrijk), Green Lake Festival (Verenigde Staten), Sächsisches Mozartfest, Leipziger Klaviersommer (Duitsland) en “La settimana d’arte di Cecina” (Italië).

 Werken van o.a. Chiel Meijering, Diderik Wagenaar, Francis Shaw en David Rowland werden door het pianoduo in première gebracht. Concerten van hen werden uitgezonden voor radio en tv door omroepen als NTR, AVRO, TROS, VPRO, Concertzender, Westdeutsche- en Bayerische Rundfunk, RAI, Radio Klara en Radio France.

Martijn en Stefan ontvingen “De Voorziening”, een beurs voor jonge excellerende musici. Mede in het kader hiervan studeerden zij bij Ton Hartsuiker.

Tevens concerteerden zij in de beroemde serie “Het Zondagochtendconcert” in het Amsterdamse Concertgebouw, dat tevens live werd uitgezonden voor Radio 4.

Op hun CD “Stadium” speelt het pianoduo Martijn en Stefan Blaak werken voor twee piano’s van o.a. Brahms en Debussy.


1 gedachte over “Arjan speelt met piano duo Blaak!

  1. I haven’t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.