Life is a Circus! Arjan voor de achtste keer spreekstalmeester!

Internationaal Kerstwintercircus in Parktheater Eindhoven

Voor de 48ste keer organiseert Parktheater Eindhoven het Internationaal Kerstwintercircus! En Arjan Smit is de spreekstalmeester! Een compleet nieuw Internationaal Kerstwintercircus. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars. Geniet samen met de hele familie van een spectaculair programma en geniet van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater. Met vele leuke extra activiteiten op de foyers!

Schaatsen tijdens het Kerstwintercircus
Dit jaar komt op de Grote Foyer een schaatsbaan. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs mogen kinderen schaatsen. Een uur voor aanvang en een uur na de voorstelling is de baan geopend. Het Parktheater heeft speciale schaatsen te leen.

Bestel je kaarten online of telefonisch via 040 211 11 22. 

1 gedachte over “Life is a Circus! Arjan voor de achtste keer spreekstalmeester!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.