projecten

Sesamstraat

Arjan is te zien in Sesamstraat, waarin hij sinds 2008 de rol van een soort jonge vader voor de poppen Pino, Tommie, Ieniemienie en Purk vervult.

Sesamstraat is de Nederlandstalige bewerking van het Amerikaanse kinderprogramma Sesame Street. Sesamstraat wordt sinds 4 januari 1976 door de Nederlandse publieke omroep uitgezonden.


Brokstukken Comedy

Arjan Smit en Chris King Perryman vormen sinds 2005 Brokstukken, een comedyduo met een unieke stijl. Ze waren finalist op het Leids Cabaretfestival en winaar van de Cabaret Award in 2006 en 2010. Brokstukken speelde o.a. op Lowlands, de Zwarte Cross en Paaspop.
Met hun nieuwe actiekomedie Maximum Overdrive bestormen ze nu de theaters van Nederland. In deze absurde en hilarische show nemen de mannen het publiek mee in hun onontkoombaar grappige wereld: een ondeugende, gecontroleerde chaos van gekke typetjes en fysieke sketches. Ze zappen flitsend snel van de ene naar de andere absurde situatie en transformeren van actiehelden tot ‘real life’ cartoon karakters.

Internationaal Kerstwintercircus in Parktheater Eindhoven

 Arjan is de spreekstalmeester van het 49e Kertwintercircus en dat doet hij al 8 jaar! Een compleet nieuw Internationaal Kerstwintercircus dit jaar. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars. Geniet samen met de hele familie van een spectaculair programma en geniet van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater. Met vele leuke extra activiteiten op de foyers!

Carnaval des Animeaux met Piano duo Blaak.

Arjan werkt samen met Piano duo Blaak aan de geweldige vertel voorstelling ” Carnaval des Animeaux” van Saint-Saëns. Een ideale manier om kinderen in aanraking te laten komen met klassieke muziek.

Saint-Saëns beeldt in de compositie, op een paar stukken na, een aantal dieren uit. Het zijn voornamelijk de karakteristieke eigenschappen van de dieren die, een beetje spottend maar soms ook zeer treffend, weergegeven worden.

De cum laude afgestudeerde broers gelden als specialisten in het spelen op twee piano’s en het quatre-mains spel. Zij kunnen u laten horen waarom deze vorm van musiceren eeuwen geleden al zo populair was.

Muzikaal genot, speelplezier en een visueel spektakel kunt u allemaal beleven bij deze twee excellerende musici.

48 HOUR FILM PROJECT ROTTERDAM

De Fim “Moker” heeft behoorlijk wat prijzen in de wacht gesleept!

  • Best director: Kuba Szutkowski en Edgar Kapp.
  • Best use of line.
  • Best actress: Julia van de Graaff.
  • Audience award poule B.
  • Runner up best film.

Een zin, een voorwerp, een personage, een genre en 48 uur de tijd. Het 48 Hour Film Project komt weer naar Rotterdam! Teams krijgen op vrijdag de ingrediënten voor hun films en hebben dan 48 uur de tijd om de film te schrijven, filmen, monteren en weer in te leveren. Het 48 Hour Film Project Rotterdam vindt plaats van 24 augustus t/m 1 september 2018. 

Cojones 

Cojones is een satirisch televisieprogramma van de Vara, dat van 2014 tot 2016 werd uitgezonden. Elke week werd de actualiteit op de hak genomen met conferences, filmpjes, liedjes en typetjes. Het programma werd geschreven door de presentatoren, samen met eindredacteur Hans Riemens en schrijvers Edo SchoonbeekJeroen WoeDolf JansenHans SibbelAlex PloegLucas de Waarden Oscar Kocken. In het eerste seizoen waren de presentatoren Erik van MuiswinkelOwen SchumacherRob UrgertThomas van LuynMike Boddé en Martijn Koning.

Winning Losers (Studio Spaak)

Samen met Stijn Westenend speelt Arjan de voorstelling Winning Losers voor middelbare scholieren.

Over succes.. hoe je het kunt maken en waarom je het eigenlijk MOET maken.

Huis gekocht? Eigen bedrijf? Loopt het al een beetje met de verkoop? Auto? Boot? Oh grote namen bij je klanten! Welke dan? Je hebt gister weer een optreden gehad, een heel succesvol optreden gehad bedoel je. Wel even posten he? Ik hoorde van mensen dat je lekker bezig bent!

Arjan Speelt in Disney’s Jonge Garde!

De serie speelt zich af in een kookschool. 

Jonge Garde is een Disney Channel original-televisieserie, uitgezonden in Nederland en België. Jonge Garde ging van start op 26 oktober 2015. De reeks bestaat uit twee seizoenen van in totaal 41 afleveringen, elk van ieder elf tot twaalf minuten. De cast bestaat geheel uit Vlaamse en Nederlandse acteurs.

In Wallonië worden de stemmen nagesynchroniseerd in het Frans. De serie werd ook, eveneens nagesynchroniseerd, uitgezonden in Frankrijk en Italië.

De Kleine Kapitein

De Kleine Kapitein is een spannende familievoorstelling voor iedereen vanaf zes jaar naar de gelijknamige boeken van Paul Biegel in een bewerking van Tom Sijtsma. In deze voorstelling met muziek van Händel komen de avonturen van De kleine kapitein en zijn maatjes op hun boot de Nooitlek, tot leven.

Arjan speelde “De Kleine Kapitein”.

Moordvrouw


Arjan Smit in de RTL4-serie MOORDVROUW
https://www.imdb.com/title/tt5311278/
Arjan Smit in de RTL4-serie MOORDVROUW regie: Tim Oliehoek